Оладки з кабачків в мультиварки Panasonic

У кабачках міститься багато корисних речовин: вітамінів, мікроелементів, мінералів. До того ж цей овоч є дієтичним продуктом.

Оладки з кабачків — це дуже смачне, ситне і смачне блюдо. Оладки готуються досить швидко і легко, але смак у них просто незрівнянний.

Оладки з кабачків в мультиварці: рецепт

Інгредієнти:

Кабачки (молоді) — 500 грам;

Яйце — 2 штуки;

Борошно — 1.5 склянки;

Часник — 4 зубчики;

Майонез (нежирний) — 40 грам;

Каррі — 1 грам;

Сіль — за смаком;

Рослинне масло — для смаження;

Кріп (або петрушка) — для прикраси.

Спосіб приготування:

Для приготування оладок, краще всього використовувати молоді і кабачки невеликого розміру. Промиваємо кабачки теплою проточною водою, і натираємо їх на крупній тертці. Якщо кабачки у вас не молоді, то з кабачків доведеться видалити шкірку і насіння.

Натерті кабачки викладаємо в глибоку посуд, і додаємо до них два курячих яйця.

Далі все добре перемішуємо і додаємо до кабачків приправу каррі, сіль за смаком, і два зубчики часнику, пропущених через прес.

Борошно просіваємо через сито, і поступово всипаємо її до оладок. Консистенція у тесту з кабачків, повинна вийти така ж, як і консистенція для звичайних оладок.

Рослинна олія наливаємо в каструлю від мультиварки. Ставимо режим «Випічка». Коли масло повністю нагріється, то за допомогою столової ложки, викладаємо наше тісто. Випікаємо оладки з двох боків до золотистого кольору.

Два зубчики часнику пропускаємо через прес, і змішуємо його з майонезом. Краще всього використовувати нежирний майонез.

Кожен оладок змащуємо майонезом з часником, і прикрашаємо його зеленню.

Смачні оладки з кабачків в мультиварці готові!!! Цю страву можна вживати і в холодному, і в гарячому вигляді, так і в якості гарніру! Приємного апетиту!

Модель мультиварки Panasonic SR-TMH181HTW. Потужність 670 Вт.

Автор рецепта: Юля Астаф’єва

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.