Печеня з картоплею в мультиваке Panasonic

Печеня по-селянськи в мультиварці — це шалено смачне, соковите, ароматне, і ситне блюдо.

Готується спекотне дуже просто, адже в його приготуванні, попередньо нічого не треба обсмажувати, відварювати, або пасерувати.

До того ж блюдо виходить дуже корисним, а зовнішній вигляд у нього досить апетитний.

Печеня з картоплею в мультиварці: рецепт

Інгредієнти:

Свинина (нежирна) — 350-400 грам;

Картопля (середнього розміру)- 5 штук;

Молоко (жирне) — 300 мл;

Борошно — 30 грам;

Петрушка — 1 пучок;

Зелена цибуля — 1 пучок;

Морква — 2 штуки;

Вершкове масло — 40 грам;

Сіль — за смаком;

Перець — за смаком.

Спосіб приготування:

М’якоть свинини нарізаємо на кубики. Кубики повинні вийти товщиною 1-2.5 див. Свинину краще всього використовувати нежирну, але трохи сала на ній повинно бути.

Петрушку добре промиваємо теплою водою. Можна навіть її обшпарити окропом. Далі петрушку дуже дрібно нарізаємо.

Моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо її тоненькими кільцями.

Далі, добре промиваємо зелену цибулю та нарізаємо його дуже дрібно.

Очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо її на часточки або брусочки.

А тепер нам потрібно приготувати молочний соус. Для цього в глибоку посуд, ми наливаємо жирне молоко, і додаємо в нього зелену цибулю і борошно. Все добре перемішуємо.

На дно мультиварки ложем вершкове масло і свинину.

Далі додаємо мелконарезанного петрушку і моркву.

Додаємо картоплю, і все добре перемішуємо.

В самому кінці заливаємо все молочним соусом, солимо і перчимо за смаком. За бажанням можна додати спеції для м’яса або овочів. На мультиварці ставимо режим «Випічка». Готуємо печеня на даному режимі 30 хвилин. Потім ставимо режим «Гасіння». Час виставляємо 1 годину.

Смачне і ароматне печеня з картоплею в мультиварці готово!!! Подавати його потрібно в гарячому або теплому вигляді. Приємного апетиту!

Модель мультиварки Panasonic SR-TMH181HTW. Потужність 670 Вт.

Автор рецепта: Юля Астаф’єва

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.