Салат із зелених помідорів: рецепт з фото

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста — 2 головки,
  • Помідори зелені — 500 г,
  • За кілька гілочок зелені петрушки, селери і кінзи,
  • Морква — 300 г,
  • Часник — 4 зубки,
  • Олія соняшникова — 3 ст. ложки,
  • Сіль,
  • Перець червоний мелений.

Рецепт приготування

Помідори спочатку розріжте навпіл, потім наріжте скибочками. Цибулю наріжте дрібними кубиками. Моркву очистіть, потім розріжте вздовж і наріжте тонкими кубиками.

Нагрійте сковороду і налийте олію, а потім спасеруйте на ньому цибулю.

Коли цибуля стане прозорим додайте моркву і помідори. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин, при цьому не прикривайте щільно кришку.

Наріжте зелень, а також продавіть часник через прес.

Зелень з часником, додайте до овочів. Посоліть і поперчіть дане блюдо, після чого ще тушкуйте овочі 2-3 хвилини. Салату із зелених помідорів готовий, його страву подають холодним.

Приємного апетиту!

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.