Салат московський

Інгредієнти:

  • Яйця варені — 2 шт.;
  • Картопля, зварений у мундирі — 2 середніх бульби;
  • Варена брокколі — 100 г;
  • Морква варена — 1 шт.;
  • Солодкий перець — 1 шт.;
  • Ковбаса салямі — 150 г;
  • Майонез — 100 г;
  • Квасоля стручкова, варена — 100 г;
  • Сіль;
  • Зелень петрушки.

Рецепт приготування

Морква, картопля і яйця очистити і нарізати кубиками. Стручкову квасолю нарізати невеликими шматочками. Броколі розібрати на суцвіття і трохи подрібнити. Ковбасу нарізати дрібними кубиками. Зелень петрушки дрібно порубати. У солодкого перцю видалити плодоніжки і насіння і нарізати невеликими кубиками.

Перемішати наступні інгредієнти: картопля, морква, яйця, солодкий перець, брокколі, квасоля, ковбасу і зелень петрушки. Потім блюдо посолити, заправити майонезом і перемішати. Готово!

Приємного апетиту!

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.