Салат з хрустким сомом і зеленим манго

Інгредієнти салату з хрустким сомом і зеленим манго:

  • філе сома — 250 г,
  • соус до риби — 2 столові ложки,
  • зелене манго — 1/3 склянки,
  • лайм — 1,
  • тонко нарізаний ріпчаста цибулю 2,
  • цукор — 1 чайна ложка,
  • рубаний перець чилі — 3-5,
  • рослинна олія — 1/3 склянки,
  • горіх кешью — додатково.

Рецепт приготування салату

Є два способи смаження філе сома. Традиційним способом є розміщення філе сома на кухонну дошку і, використовуючи дві вилки, розірвати рибу на маленькі шматочки. Потім нагрійте масло в сковороді (бажано на середньому вогні) і підсмажте рибу до золотисто-коричневого кольору. Можна замість традиційного методу, спекти філе сома, злити сік і обсмажити рибу цілому на середньому вогні. При смаженні сома, потрібно розірвати його кухонним приладом на дуже дрібні шматочки. Через кілька хвилин всі частини стануть хрусткі і тоді треба зняти приготовану рибу на паперовий рушник. Змішати разом порубаний перець чилі, цукор, рибний соус і сік лайма. Нарізати цибулю тонкими смужками. Очистити манго і порізати на шматочки. Якщо горіхи кешью сирі, потрібно підсмажити їх на сковороді до золотистого кольору. Змішати разом всі інгредієнти. Салат з хрустким сомом і зеленим манго готовий.

Приємного апетиту!

© 2019 Womanonly. Всі права захищені.