Сациві з овочів

Сациві — страва грузинської кухні, яке подається до будь-якого м’яса, птиці і навіть риби.
Інгредієнти салату сациві з овочів:

  • Різні овочі (шпинат, цвітна капуста, білокачанна капуста, цибуля-порей або червоний цибулю, буряк — всього потроху) — 500 г,
  • Часник — 2-3 зубчики,
  • Волоські горіхи — 100 г,
  • Перець червоний мелений — 1/4 ч. ложки,
  • Кінза — 2-3 гілочки,
  • Хмелі-сунелі — 1 ч. ложка,
  • Зерна граната — половина граната,
  • Оцет винний — 2 ст. ложки,
  • Кілька пір’їнок зеленої цибулі,
  • Сіль за смаком.

Рецепт приготування салату сациві з овочів:
На початку потрібно відварити і очистити буряк. Потім порізати її кубиками. Також відварити цвітну капусту. Шпинат припустіть 1 хвилину в окропі, відкиньте на друшляк і відіжміть його від води. Білокачанну капусту нашаткуйте.

Овочі пропустіть через м’ясорубку або порубайте кухонним комбайном. Тільки не треба робити з овочів пюре.

Пропустіть волоські горіхи через м’ясорубку (можна навіть 2 рази), змішати з товченим часником і дрібно порізаної кінзою. Також додайте хмелі-сунелі, мелений червоний перець, оцет і сіль. Ретельно перемішайте.

Перемішайте подрібнені овочі з горіховою сумішшю і додайте зерна граната.

Зверху посипте дрібно нашаткованою зеленою цибулею. Сациві з овочів готово.

Приємного апетиту!

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.