Швидке яблучне варення в мультиварці Поларіс

Початок осені — золою період, так як саме в цей час овочі та деякі фрукти стають доступними як ніколи.

І сьогодні ми пропонуємо приготувати дуже просте і надзвичайно смачне яблучне варення в мультиварці.

Якщо ви хочете, щоб варення було солодше, то можна вибрати солодкий сорт яблук або додати побільше цукру. Якщо ж ви любите варення з кислинкою, то вибирайте для варення плоди більш кислі і додавайте якомога менше цукру (в такому варіанті можна використовувати пропорції 2:1).

Яблучне варення в мультиварці: рецепт

Для приготування варення вам знадобляться яблука і цукор в пропорції 1:1. (Тобто на 1 кг яблук — 1 кг цукрового піску)

Яблука помийте. Потім зніміть шкірку. Очистіть яблука від серцевин і кісточок.

Наріжте яблука дрібними кубиками. Моя порада, якщо ви хочете отримати варення без шматочків яблук, то використовуйте м’які яблука, тоді при варінні вони перетворяться в яблучне пюре, а Ваше варення буде схоже більше на джем.

Викладіть яблука в чашу мультиварки.

Поставте на режим «Варка» без встановлення часу. Не закривайте кришку.

Дочекайтеся, поки яблука не будуть кипіти у власному соку.

Після цього додайте цукровий пісок і залиште варення кипіти ще хвилин 15.

Постійно помішуйте яблучне варення в мультиварці Поларіс, щоб воно не пригоріло.

Варення можна вважати готовим тоді, коли воно загусне, а весь цукор розчиниться.

Тепер можна закатати в банки або відразу ж спожити до чаю.

Приємного апетиту.

Автор рецепта: Анна Абдуліна

Блюдо приготовлено в мультиварці Polaris PMC 0512AD

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.