Суп томатний овочевої в мультиварці Polaris PMC 0512 AD

Не можу собі уявити обідній стіл без супчика. Я думаю, суп присутній в раціоні кожної російської людини. Це не тільки смачне, але і дуже корисна страва.

Завдяки першому страви наш шлунок готується до процесу травлення, так як суп активізує виділення шлункового соку.

А ще суп, будь він овочевий або м’ясний з крупами, робить благотворний вплив на весь шлунково-кишковий тракт.

В овочах, які зварені в супі без використання м’яса, знаходиться неймовірно багато корисних речовин і мінеральних солей, саме ця якість відрізняє вегетаріанські супи від інших.

Особливо корисний овочеве перша страва буде тим, хто стежить за своєю вагою. Адже в ньому рекордно низьку кількість калорій

І сьогодні я розповім вам про те, як приготувати корисний, смачний і при цьому пісний овочевий суп в мультиварці Поларіс.

Овочевий суп в мультиварці: рецепт

Цибуля — 1 шт

Перець болгарський — 1-1,5 шт

Картопля — 2-3 шт

Помідори — 2 шт

Томатна паста — 1 ст. л.

Часник — 3-4 зубчики

Сіль — за смаком

Паприка солодка мелена — 1-1,5 ч. л.

Вода гаряча — 700-800 мл

Зелень (цибуля зелена, кріп) — на око

Спосіб приготування:

Цибулю нарізати кубиками. Покласти в каструльку.

Перець, помідори також нарізати невеликими кубиками. Додати до цибулі.

Покласти томатну пасту, солодку паприку і 50 гр води. Все перемішати.

Мультиварку включити на режим Soup (Суп) і тушкувати овочі 10 хвилин.

Далі порізати маленькими кубиками картоплю, покласти до овочів.

Посолити, додати гарячу воду. Варити до закінчення програми режиму Soup (Суп). За замовчуванням на даній мультиварці ставиться 1 годину. 10 хвилин ми гасили овочі, значить в середньому 45-50 хвилин наш томатний супчик буде варитися.

В кінці варіння додати часник і зелень. Приємного апетиту.

Автор рецепта для мультиварки: Ольга Шадріна

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.