Теплий салат з курки з овочами і сиром

Інгредієнти:

  • Баклажан — 2 шт.,
  • Куряче філе — 1 шт.,
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.,
  • Перець болгарський — 5 шт.,
  • Сир Фета — за смаком,
  • Помідори — 3-4 шт.,
  • Оцет 9 % (або бальзамічний) — 2 ст. ложки,
  • Рослинна олія,
  • Соєвий соус — 1-2 ст. ложки.

Рецепт приготування теплого салату з курки з овочами і сиром

Для початку візьмемо куряче філе, наріжемо його тонкими смужками і замаринуем в соєвому соусі на 30 хв.

Баклажани наріжемо великими довгими скибочками, посолити і залишимо на 30 хвилин, щоб зійшла гіркота.

В цей час дрібно наріжемо лук і обсмажимо на рослинному маслі до золотистого кольору, після чого додамо нарізаний довгими смужками болгарський перець і обсмажимо до готовності.

Потім перекладаємо готовий перець в окрему велику ємність. Після закінчення півгодини, беремо куряче філе і обсмажуємо її на рослинній олії до готовності.

Потім перекладаємо до перцю у велику ємність. Баклажани необхідно віджати і також обсмажити до готовності на рослинному маслі.

Можна їх покласти на серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Після баклажани додаємо до курячого філе і перцю, потім долити оцет і перемішати. Готовий салат викладаємо порційно на тарілки, зверху кладемо нарізану кубиками сир фета і прикрашаємо нарізаними часточками помідорами. Можна посипати зеленню і прикрасити петрушкою.

Теплий салат з курки з овочами і сиром готовий.

Приємного апетиту!

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.