Як приготувати курячі крильця в часниковому маслі з допомогою мультиварки

Курячі крила, мабуть, найпопулярніша в домашній кулінарії частину курки. Вони можуть послужити як повноцінне основне блюдо, так і в якості закуски.

Сьогодні пропоную спробувати ароматні крила в часниковому маслі з зеленню в мультиварці.

Курячі крила в мультиварці

Інгредієнти:

· Крила курячі — 6 шт.

· Олія соняшникова — 4 ст. л.

· Часник — 5 зубчиків

· Зелень — 1 пучок

· Сіль, перець, спеції — за смаком

Приготування:

Рецепт дуже простий. Але не дивлячись на це курячі крила в мультиварці виходять дуже смачними і поживними. Ця страва може стати відмінним варіантом вечері на швидку руку. І особливо здатна виручити, коли раптово нагрянули гості.

Насамперед необхідно приготувати ароматну часникове масло із зеленню. Для цього необхідно просто змішати всі інгредієнти, крім крил природно, і дати постояти хоча б 30 хвилин. До речі, таке масло можна приготувати про запас і використовувати для приготування м’яса або просто додавати в салати.

Викладаємо крила на дно мультиварки.

Поливаємо їх часниковим маслом і готуємо в режимі «випічка» 45 хвилин. Одночасно можна приготувати картоплю в мундирі з допомогою кошики для пари. Я так само приготувала ще і кабачки на пару. Вийде відмінне блюдо-дует в мультиварці.

Через 20 хвилин крила перевертаємо, а ще через 20 хвилин виймаємо крила, вони готові.

На решту 5 хвилин поміщаємо парові овочі в чашу мультиварки і обсмажуємо в маслі.

Приємного апетиту!

Автор рецепта: Вікторія Баракаева

Мультиварка Delfa DMC 50, Потужність 900 Вт

© 2018 Womanonly. Всі права захищені.